Beracah barnehjem - din hjelp gir barna en fremtid

Din hjelp gir barn en fremtid!

Skrevet av: , publisert 12.09.2015

Indiaforeningens hovedmål er å gi barna en trygg og god oppvekst, inkludert skolegang. Vi har et spesielt fokus på at jenter skal få mulighet til utdanning.

Indiaforeningen ble registrert som en forening i Brønnøysundregisterene høsten 2008, med organisasjonsnummer 992 653 264.

Det er utarbeidet stiftelsesdokument og vedtekter.

Vedtekter

Foreningen har sitt sete i Stavanger og styret består av seks medlemmer. Årsmøtet er foreningens høyeste myndighet. Det er også et styre i India som er knyttet til driften av barnehjemmet. Barnehjemmet drives av ekteparet Santosham og KC Sunny.

Indiaforeningen er en idealistisk forening og alle inntekter går direkte til barnehjemmet. Arbeidet er basert på frivillig innsats, noe som gjør at de administrative kostnadene er minimale.

Det er i dag over hundre faddere og faste givere, samt flere skoler og barnehager som er engasjert i å hjelpe barn i India.

Indiaforeningens styre

Styret i Indiaforeningen består av 6 medlemmer
Leder: Tove Erna Belland
Nestleder/økonomi: Kirsten Tandberg
Fadder/fast giver ansvarlig: Merete Aanestad
Informasjon barnehage og skole:

Jeanette Kristensen Bøe

Camilla Hansen

Styremedlem: Bjørg Tandberg

Indiaforeninges adresse er:

Indiaforeningen co/T. Belland
 Madlavollveien 29
 4041 Hafrsfjord
 Tlf: 52908945, eller mobil 90754384

Vi har jevnlig styremøter, der saker som angår barna, måloppnåelse og drift av barnehjemmet behandles.

Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865