Din hjelp gir barn en fremtid!

Skrevet av: , publisert 12.09.2015

Indiaforeningens hovedmål er å gi barna en trygg og god oppvekst, inkludert skolegang. Vi har et spesielt fokus på at jenter skal få mulighet til utdanning.

Indiaforeningen ble registrert som en forening i Brønnøysundregisterene høsten 2008, med organisasjonsnummer 992 653 264.

Foreningen har sitt sete i Stavanger og styret består av seks medlemmer. Årsmøtet er foreningens høyeste myndighet. Det er også et styre i India som er knyttet til driften.

Indiaforeningen er en idealistisk forening og alle inntekter går direkte til barn og studenter i India. Arbeidet er basert på frivillig innsats, noe som gjør at de administrative kostnadene er minimale. Vi har jevnlig styremøter, der saker som angår barna og studentene behandles.

Det er i dag over hundre faddere og faste givere, samt flere skoler og barnehager som er engasjert i å hjelpe barn i India.

Styret i Indiaforeningen:

Leder: Tove Erna Belland
Nestleder/økonomi: Kirsten Tandberg
Utdanningsfondet ansvarlig: Tone Frøystein
Informasjon barnehage og skole:

Merete B. Aanestad

Fadder/fast giver ansvarlig: Helene Veenstra