Indiaforeningen - din hjelp gir barna en fremtid

Direkte rapport fra India

Skrevet av: Tove Erna Belland, publisert 22.10.2018

Her er bilder av noen av barna dere hjelper i India. Det er så flott å treffe dem igjen. De synes det var spennende å få hilsner fra barna i Norge. Og løye når vi skulle sende bilder og film av dem tilbake til dere i Norge. Sneha som har på seg den blå kortaen, vil bli sykepleier, Nivija med korta med noe rødt på, vil bli politi! Og lillesøsteren hennes Nandena med gult hårbånd vil blir lærer. Det som er så veldig fint er at disse jentene ikke kan få det til uten at dere hjelper dem. Fordi foreldrene deres ikke klarer å hjelpe dem, selv om de gjerne vil. Så tusen takk! Vi håper dere får en fin FN feiring.

Stor klem fra de tre jentene og oss andre i India.

Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865 Facebook: Indiaforeningen