Beracah barnehjem - din hjelp gir barna en fremtid

FN dagen 2017

Skrevet av: Bjørg Tandberg, publisert 29.09.2017

Det nærmer seg FN dagen, 24. oktober 2017. Indiaforeningen har i mange år hatt god hjelp og støtte fra flere barnehager og skoler som velger å bruke denne dagen til å samle inn penger til Indiaforeningen.

Også i år er det mange som velger å gi sitt overskudd fra FN dagen til Beracah barnehjem, noe vi er utrolig takknemlige for.

Da den økonomiske situasjonen på barnehjemmet har endret seg i den senere tid grunnet svakere norsk krone og stor prisøkning i India har vi stort behov for økonomisk støtte. Pengene som samles inn vil uavbrutt gå til helt nødvendige ting som mat, klær, medisiner og skolemateriell til barna.

Dersom du kjenner noen som kan være interessert i å være med å bidra til at vi får ennå flere barnehager, skoler eller andre institusjoner til å være med å samle inn penger kan du ta kontakt direkte med Indiaforeningen på e-mail: post@indiaforeningen.no eller mobil: 90754384.

Legger ved en presentasjon av hverdagen på barnehjemmet. Den viser det gode samholdet mellom barn og voksne i de daglige gjøremål.

En vanlig dag på Beracah 2017.pdf

Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865