Vil du bli fadder eller fast giver?

Skrevet av: , publisert 20.11.2009

Hva betyr det for deg å være medlem i Indiaforeningen?

Det koster minimum 250 kr pr måned for å være fast giver/fadder. Ved å støtte Indiaforeningen er du med på å gi barn og ungdom en fremtid. Største delen av støtten går direkte til barna og dekker mat, klær, omsorg, skolegang, høyere utdanning og medisiner. 

Pengene kan også gå til øremerkede formål.

For å registrere deg, gå inn på FADDERREGISTRERING til høyre på hjemmesiden.

Indiaforeningen tilbyr ulike ordninger for å støtte barn i India:

1. FAST GIVER 
Fast giver innebærer et bidrag på 250 kr per måned til alle barna. Indiaforeningen støtter barn som bor hjemme hos familiene sine. Barna får et fast bidrag hver måned som dekker skoleutstyr, transport, mat, medisin og annet. De blir fulgt opp via hjemmebesøk av familien Sunny samt via telefonsamtaler. Du vil motta generelle infoskriv om barna 2-3 ganger i året.

2. FADDER
Fadderordningen innebærer at du støtter et fast barn med 250 kr per måned. Du vil da få bilde og en kort rapport om hvordan det går med barnet en gang i året, samt generelle infoskriv 2-3 ganger i året. 250 kr dekker ikke et barns utgifter i løpet av en måned, derfor er målet er at hvert barn skal ha 3 faddere.

Husk at så snart du har blitt fadder anbefales det at du legger inn fast trekk i banken din - dette går ikke automatisk.

3. GI EN GAVE
Vi setter også stor pris på engangsbeløp. Mange ønsker kun å støtte feks til jul, eller at de samler inn penger i en gebursdag, på basar, skoleinnsamling, en bedriftsgave eller lignende.

Alle innbetalinger må merkes med fadder/fast givers/innbetaler navn, ellers får vi ikke registrert hvem som har betalt.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865 Facebook: Indiaforeningen