Indiaforeningen - din hjelp gir barna en fremtid

Vil du bli fadder eller fast giver?

Skrevet av: , publisert 20.11.2009

Hva betyr det for deg å være medlem i Indiaforeningen?

Det koster minimum kr 250 pr måned for å være fast giver/fadder. Ved å støtte Indiaforeningen er du med på å gi barn en fremtid.  Du hjelper slik at:

 • barna får mat og næring, og ikke blir syke og underernærte
 • omsorg og kjærlighet av trygge voksne
 • de får gå på skole
 • at jenter (og gutter) får en utdanning
 • de barna som har anledning til det får besøke familien sin i ferier
 • barn får nødvendige helsetjenester og helseopplysning som informasjon om hygiene og kosthold, seksualitet og hvordan unngå smitte
 • drift og investeringer av huset

  Pengene kan også gå til øremerkede formål.

FOR Å REGISTRERE DEG, GÅ INN PÅ MENYVALG: "FADDERREGISTRERING".

Indiaforeningen tilbyr ulike ordninger for å støtte barna på Beracah Barnehjem:

 1. FAST GIVER
  Fast giver innebærer at du støtter arbeidet på hele barnehjemmet i form at støtte til alle barna, til drift og fremtidige investeringer. Du får bilde av hele barnet eller barnegruppa  ca ganger i året, samt generelle infoskriv om barna og driften av barnehjemmet 2-3 ganger i året.
 2. FADDER
  Fadderordningen innebærer at du støtter et fast barn. Du vil da få bilde og en kort rapport om hvordan det går med barnet en gang i året, samt generelle infoskriv 2-3 ganger i året. Kr 200 dekker ikke et barns utgifter i løpet av en måned, derfor er målet er at hvert barn skal ha 3 faddere.

Husk at så snart du har blitt fadder anbefales det at du legger inn fast trekk i banken din - dette går ikke automatisk.

       3.    GI EN GAVE
              Vi sette også stor pris på engangsbeløp. Mange ønsker kun å støtte feks til jul, eller at de samler inn penger i en gebursdag, på basar, skoleinnsamling, en bedriftsgaver  osv.

NBNBNB: Alle innbetalinger må merkes med fadder/fast givers/innbetaler navn, ellers får vi ikke registrert hvem som har betalt.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865 Facebook: Indiaforeningen