God jul & Godt Nyttår!

Publisert: 20.12.2019

Måtte juletiden bringe dere glede og latter, god mat og fine stunder sammen med nære og kjære. Indiaforeningen ønsker alle en god jul og et riktig godt nyttår, og takker samtidig for alle gode bidrag i året som gikk :) 


Les mer

Månedlig innbetaling

Publisert: 11.04.2018

Kjære alle faste givere,

Ved gjennomgang av bankutskrifter ser vi at det er mange som fremdeles betaler «gammelt» beløp hver måned til Indiaforeningen. Vi minner om at beløpet er justert til kr. 250,- per måned. Vi antar at det er mange som har dette liggende som et fast trekk i banken og at det er en forglemmelse at det ikke er blitt oppjustert. Dersom enkelte ønsker å betale mindre enn 250,- er selvsagt dette også i orden, da hver krone blir verdsatt.

For de som ønsker å betale 250,- oppfordrer vi å sjekke hvilket beløp som ligger til trekk hver måned i din bank. Husk at mange bekker små gjør en stor Å :) tusen takk for ditt bidrag :)


Din hjelp kan hjelpe Joshma og andre jenter til en fremtid

Publisert: 05.03.2018

Joshmas historie: Jeg heter Joshma, er 11 år og går i 5. klasse.  Jeg har bodd på Beracah barnehjem siden jeg var 5 år gammel og broren min bor også her. Jeg har foreldre og en annen bror, som bestemoren min passer på. Foreldrene mine hjelper oss ikke. Vi flyttet inn på barnehjemmet fordi bestemor ikke hadde nok penger til å ta vare på alle tre. Jeg har mange gode venner på Beracah.

Drømmen min er å bli lege, og starte et sykehus for fattige. Når jeg blir gammel nok vil jeg hjelpe til på barnehjemmet. 

Indiaforeningens satsingsområde er å gi fattige indiske jenter mulighet til utdanning og et bedre liv. For 250 kr måneden kan du hjelpe Joshma eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin. Meld deg på på www.indiaforeningen.no eller send en mail til post@indiaforeningen.no

 


Din hjelp kan hjelpe Sneha og andre jenter til en fremtid

Publisert: 19.02.2018

 

Vi fortsetter vervekampanjen og oppfordrer igjen alle til å prøve å verve nye givere til Indiaforeningen.

*****

 Snehas historie: Jeg heter Sneha og er 14 år. Jeg går i 9. klasse og kommer fra Calicut. Jeg har to brødre,  mor og far.  En av brødrene mine arbeider, og den andre går på skolen. Faren min jobber i en butikk men bryr seg ikke om oss. Han bruker alle pengene på seg selv. Moren min jobber i ulike hus, hun er glad i meg og besøker meg av og til på barnehjemmet. Jeg har bodd på Beracah barnehjem i 5 år fordi vi ikke hadde hus eller nok mat. Jeg liker å være aktiv, og hjelper ofte de andre på barnehjemmet.

Min drøm er å ha et hus slik at jeg kan ta vare på moren min. Når jeg blir voksen vil jeg utdanne med til advokat, og jeg vil hjelpe de fattige. Jeg vil også ta vare på mummy og pappa når de blir gamle (Santhosham og Sunny som driver barnehjemmet). De har lært meg mye og jeg vil gi noe tilbake når jeg kan. Jeg vil fortelle til alle at Jesus elsker dem og bidra positivt med å hjelpe andre i nærmiljøet. 

Indiaforeningens satsingsområde er å gi fattige indiske jenter mulighet til utdanning og et bedre liv. For 250 kr måneden kan du hjelpe Sneha eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin. Meld deg på: www.indiaforeningen.no eller send en mail til post@indiaforeningen.no


Din hjelp kan hjelpe Aksa og andre jenter til en fremtid

Publisert: 05.02.2018

 

Indiaforeningen er veldig takknemlige for alle våre faste givere, uten dere ville det ikke vært mulig å drive barnehjemmet i India, så tusen takk for det. Allikevel har vi behov for flere nye givere og i den forbindelse oppfordrer vi alle til å prøve å verve nye faddere. 

*********

Aksas historie: Jeg heter Aksa og er 16 år. Jeg kommer fra Kakkathod Wayand et annet distrikt i Kerala. Jeg har en mor og en bror. Broren min bor også på Beracah barnehjem. Faren vår døde for 3 år siden. Moren min kan ikke ta vare på oss på grunn av hennes dårlige helse. Hun klarer ikke å få jobb og er svært fattig. Derfor bor vi på barnehjemmet og jeg kan nå gjøre meg ferdig med skolen. Det jeg liker best på skolen er kreative fag og sang, men jeg ønsker også å ta noen teologiske fag. Jeg har mange gode venner både på skolen og på Beracah. Det beste jeg vet er å ha ferie og være med vennene mine.


Drømmen min er å følge Guds ønsker, å ha et godt liv og eget hus, og senere hjelpe fattige eldre mennesker. Jeg ber om at Beracah skal utvikles i en positiv retning, og jeg ønsker å bidra til dette når jeg er ferdig på skolen.


For 250 kr måneden kan du hjelpe Aksa eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin.

 

Meld deg på HER eller ring 90754384.


GODT NYTTÅR!

Publisert: 08.01.2018

Styret i Indiaforeningen ønsker alle nye og gamle givere et riktig godt nyttår og takker samtidig alle for god støtte i året som gikk :)

 

 


Kontaktinformasjon

Publisert: 29.09.2017

Hei alle Beracah venner, 

Vi ønsker å oppdatere kontaktinformasjonen til alle våre fantastiske givere. 

Dersom du på noe tidspunkt har endret mobil nr, e-mail, adresse eller annen relevant informasjon er det flott om du kan sende en oppdatering til følgende e-mail adresse: post@indiaforeningen.no

 

Indiaforeningen ønsker alle en fin høst :)


Les mer

FN dagen 2017

Publisert: 29.09.2017

 

Det nærmer seg FN dagen, 24. oktober 2017. Indiaforeningen har i mange år hatt god hjelp og støtte fra flere barnehager og skoler som velger å bruke denne dagen til å samle inn penger til Indiaforeningen.

Også i år er det mange som velger å gi sitt overskudd fra FN dagen til Beracah barnehjem, noe vi er utrolig takknemlige for. 

Da den økonomiske situasjonen på barnehjemmet har endret seg i den senere tid grunnet svakere norsk krone og stor prisøkning i India har vi stort behov for økonomisk støtte. Pengene som samles inn vil uavbrutt gå til helt nødvendige ting som mat, klær, medisiner og skolemateriell til barna.

Dersom du kjenner noen som kan være interessert i å være med å bidra til at vi får ennå flere barnehager, skoler eller andre institusjoner til å være med å samle inn penger kan du ta kontakt direkte med Indiaforeningen på e-mail: post@indiaforeningen.no eller mobil: 90754384.

Legger ved en presentasjon av hverdagen på barnehjemmet. Den viser det gode samholdet mellom barn og voksne i de daglige gjøremål. 


Les mer

God jul og godt nyttår

Publisert: 22.12.2016

Indiaforeningen og små og store på Beracah barnehjem ønsker alle en god jul og godt nyttår!

 Vil du bli fadder eller fast giver?

Publisert: 20.11.2009

Hva betyr det for deg å være medlem i Indiaforeningen?

Det koster minimum 250 kr pr måned for å være fast giver/fadder. Ved å støtte Indiaforeningen er du med på å gi barn og ungdom en fremtid. Største delen av støtten går direkte til barna og dekker mat, klær, omsorg, skolegang, høyere utdanning og medisiner. 

Pengene kan også gå til øremerkede formål.

For å registrere deg, gå inn på FADDERREGISTRERING til høyre på hjemmesiden.


Les mer
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865 Facebook: Indiaforeningen