Beracah barnehjem - din hjelp gir barna en fremtid

Din hjelp kan hjelpe Joshma og andre jenter til en fremtid

Publisert: 05.03.2018

Joshmas historie: Jeg heter Joshma, er 11 år og går i 5. klasse.  Jeg har bodd på Beracah barnehjem siden jeg var 5 år gammel og broren min bor også her. Jeg har foreldre og en annen bror, som bestemoren min passer på. Foreldrene mine hjelper oss ikke. Vi flyttet inn på barnehjemmet fordi bestemor ikke hadde nok penger til å ta vare på alle tre. Jeg har mange gode venner på Beracah.

Drømmen min er å bli lege, og starte et sykehus for fattige. Når jeg blir gammel nok vil jeg hjelpe til på barnehjemmet. 

Indiaforeningens satsingsområde er å gi fattige indiske jenter mulighet til utdanning og et bedre liv. For 250 kr måneden kan du hjelpe Joshma eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin. Meld deg på på www.indiaforeningen.no eller send en mail til post@indiaforeningen.no

 


Din hjelp kan hjelpe Sneha og andre jenter til en fremtid

Publisert: 19.02.2018

 

Vi fortsetter vervekampanjen og oppfordrer igjen alle til å prøve å verve nye givere til Indiaforeningen.

*****

 Snehas historie: Jeg heter Sneha og er 14 år. Jeg går i 9. klasse og kommer fra Calicut. Jeg har to brødre,  mor og far.  En av brødrene mine arbeider, og den andre går på skolen. Faren min jobber i en butikk men bryr seg ikke om oss. Han bruker alle pengene på seg selv. Moren min jobber i ulike hus, hun er glad i meg og besøker meg av og til på barnehjemmet. Jeg har bodd på Beracah barnehjem i 5 år fordi vi ikke hadde hus eller nok mat. Jeg liker å være aktiv, og hjelper ofte de andre på barnehjemmet.

Min drøm er å ha et hus slik at jeg kan ta vare på moren min. Når jeg blir voksen vil jeg utdanne med til advokat, og jeg vil hjelpe de fattige. Jeg vil også ta vare på mummy og pappa når de blir gamle (Santhosham og Sunny som driver barnehjemmet). De har lært meg mye og jeg vil gi noe tilbake når jeg kan. Jeg vil fortelle til alle at Jesus elsker dem og bidra positivt med å hjelpe andre i nærmiljøet. 

Indiaforeningens satsingsområde er å gi fattige indiske jenter mulighet til utdanning og et bedre liv. For 250 kr måneden kan du hjelpe Sneha eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin. Meld deg på: www.indiaforeningen.no eller send en mail til post@indiaforeningen.no


GODT NYTTÅR!

Publisert: 08.01.2018

Styret i Indiaforeningen ønsker alle nye og gamle givere et riktig godt nyttår og takker samtidig alle for god støtte i året som gikk :)

 

 


FN dagen 2017

Publisert: 29.09.2017

 

Det nærmer seg FN dagen, 24. oktober 2017. Indiaforeningen har i mange år hatt god hjelp og støtte fra flere barnehager og skoler som velger å bruke denne dagen til å samle inn penger til Indiaforeningen.

Også i år er det mange som velger å gi sitt overskudd fra FN dagen til Beracah barnehjem, noe vi er utrolig takknemlige for. 

Da den økonomiske situasjonen på barnehjemmet har endret seg i den senere tid grunnet svakere norsk krone og stor prisøkning i India har vi stort behov for økonomisk støtte. Pengene som samles inn vil uavbrutt gå til helt nødvendige ting som mat, klær, medisiner og skolemateriell til barna.

Dersom du kjenner noen som kan være interessert i å være med å bidra til at vi får ennå flere barnehager, skoler eller andre institusjoner til å være med å samle inn penger kan du ta kontakt direkte med Indiaforeningen på e-mail: post@indiaforeningen.no eller mobil: 90754384.

Legger ved en presentasjon av hverdagen på barnehjemmet. Den viser det gode samholdet mellom barn og voksne i de daglige gjøremål. 


Les mer

God jul og godt nyttår

Publisert: 22.12.2016

Indiaforeningen og små og store på Beracah barnehjem ønsker alle en god jul og godt nyttår!

 God jul og godt nyttår

Publisert: 24.12.2015

Takk for flotte bidrag i året som har gått! ❤️ Indiaforeningen og små og store på Beracah barnehjem ønsker dere en god jul og godt nyttår! 🎅🎄🎁🌟


Tusen takk til Lise Birkeland

Publisert: 12.09.2015

Tusen takk for en fantastisk gave på nesten 40 000 kr, som Indiaforeningen mottok i sommer.

 

 


Les mer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865