Beracah barnehjem - din hjelp gir barna en fremtid

GODT NYTTÅR!

Publisert: 08.01.2018

Styret i Indiaforeningen ønsker alle nye og gamle givere et riktig godt nyttår og takker samtidig alle for god støtte i året som gikk :)

 

 


FN dagen 2017

Publisert: 29.09.2017

 

Det nærmer seg FN dagen, 24. oktober 2017. Indiaforeningen har i mange år hatt god hjelp og støtte fra flere barnehager og skoler som velger å bruke denne dagen til å samle inn penger til Indiaforeningen.

Også i år er det mange som velger å gi sitt overskudd fra FN dagen til Beracah barnehjem, noe vi er utrolig takknemlige for. 

Da den økonomiske situasjonen på barnehjemmet har endret seg i den senere tid grunnet svakere norsk krone og stor prisøkning i India har vi stort behov for økonomisk støtte. Pengene som samles inn vil uavbrutt gå til helt nødvendige ting som mat, klær, medisiner og skolemateriell til barna.

Dersom du kjenner noen som kan være interessert i å være med å bidra til at vi får ennå flere barnehager, skoler eller andre institusjoner til å være med å samle inn penger kan du ta kontakt direkte med Indiaforeningen på e-mail: post@indiaforeningen.no eller mobil: 90754384.

Legger ved en presentasjon av hverdagen på barnehjemmet. Den viser det gode samholdet mellom barn og voksne i de daglige gjøremål. 


Les mer

God jul og godt nyttår

Publisert: 22.12.2016

Indiaforeningen og små og store på Beracah barnehjem ønsker alle en god jul og godt nyttår!

 God jul og godt nyttår

Publisert: 24.12.2015

Takk for flotte bidrag i året som har gått! ❤️ Indiaforeningen og små og store på Beracah barnehjem ønsker dere en god jul og godt nyttår! 🎅🎄🎁🌟


Tusen takk til Lise Birkeland

Publisert: 12.09.2015

Tusen takk for en fantastisk gave på nesten 40 000 kr, som Indiaforeningen mottok i sommer.

 

 


Les mer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865