Beracah barnehjem - din hjelp gir barna en fremtid

Din hjelp kan hjelpe Sneha og andre jenter til en fremtid

Publisert: 19.02.2018

 

Vi fortsetter vervekampanjen og oppfordrer igjen alle til å prøve å verve nye givere til Indiaforeningen.

*****

 Snehas historie: Jeg heter Sneha og er 14 år. Jeg går i 9. klasse og kommer fra Calicut. Jeg har to brødre,  mor og far.  En av brødrene mine arbeider, og den andre går på skolen. Faren min jobber i en butikk men bryr seg ikke om oss. Han bruker alle pengene på seg selv. Moren min jobber i ulike hus, hun er glad i meg og besøker meg av og til på barnehjemmet. Jeg har bodd på Beracah barnehjem i 5 år fordi vi ikke hadde hus eller nok mat. Jeg liker å være aktiv, og hjelper ofte de andre på barnehjemmet.

Min drøm er å ha et hus slik at jeg kan ta vare på moren min. Når jeg blir voksen vil jeg utdanne med til advokat, og jeg vil hjelpe de fattige. Jeg vil også ta vare på mummy og pappa når de blir gamle (Santhosham og Sunny som driver barnehjemmet). De har lært meg mye og jeg vil gi noe tilbake når jeg kan. Jeg vil fortelle til alle at Jesus elsker dem og bidra positivt med å hjelpe andre i nærmiljøet. 

Indiaforeningens satsingsområde er å gi fattige indiske jenter mulighet til utdanning og et bedre liv. For 250 kr måneden kan du hjelpe Sneha eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin. Meld deg på: www.indiaforeningen.no eller send en mail til post@indiaforeningen.no


Din hjelp kan hjelpe Aksa og andre jenter til en fremtid

Publisert: 05.02.2018

 

Indiaforeningen er veldig takknemlige for alle våre faste givere, uten dere ville det ikke vært mulig å drive barnehjemmet i India, så tusen takk for det. Allikevel har vi behov for flere nye givere og i den forbindelse oppfordrer vi alle til å prøve å verve nye faddere. 

*********

Aksas historie: Jeg heter Aksa og er 16 år. Jeg kommer fra Kakkathod Wayand et annet distrikt i Kerala. Jeg har en mor og en bror. Broren min bor også på Beracah barnehjem. Faren vår døde for 3 år siden. Moren min kan ikke ta vare på oss på grunn av hennes dårlige helse. Hun klarer ikke å få jobb og er svært fattig. Derfor bor vi på barnehjemmet og jeg kan nå gjøre meg ferdig med skolen. Det jeg liker best på skolen er kreative fag og sang, men jeg ønsker også å ta noen teologiske fag. Jeg har mange gode venner både på skolen og på Beracah. Det beste jeg vet er å ha ferie og være med vennene mine.


Drømmen min er å følge Guds ønsker, å ha et godt liv og eget hus, og senere hjelpe fattige eldre mennesker. Jeg ber om at Beracah skal utvikles i en positiv retning, og jeg ønsker å bidra til dette når jeg er ferdig på skolen.


For 250 kr måneden kan du hjelpe Aksa eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin.

 

Meld deg på HER eller ring 90754384.


Juleshow - desember 2017

Publisert: 08.01.2018

Barna på barnehjemmet framførte juleshow for naboer og venner den 23 desember 2017. 

Trykk her for et lite innblikk :)


Les mer

Kontaktinformasjon

Publisert: 29.09.2017

Hei alle Beracah venner, 

Vi ønsker å oppdatere kontaktinformasjonen til alle våre fantastiske givere. 

Dersom du på noe tidspunkt har endret mobil nr, e-mail, adresse eller annen relevant informasjon er det flott om du kan sende en oppdatering til følgende e-mail adresse: post@indiaforeningen.no

 

Indiaforeningen ønsker alle en fin høst :)


Les mer

Infoskriv juni 2017

Publisert: 12.06.2017

Her er infoskriv fra Indiaforeningen og Beracah - juni 2017 :-)

 


nytt fra india - juni 2017.pdf

Årsrapport 2016

Publisert: 12.06.2017

Klikk på vedlegg for å lese årsrapport 2016;


årsrapport 2016.pdf

Besøk fra Beracah barnehjem

Publisert: 14.05.2017

Tre aktive medlemmer i Indiaforeningen har hatt innsamlingsaksjon for et besøk til Norge for Santhosham og datteren Feba Sunny (25 år). De bor til vanlig på barnehjemmet og driver Beracah barnehjem. Tusen, tusen takk for en enorm innsats til alle dere som har bidratt til at vi har fått det til.

De kommer til Stavanger den 19. mai og skal være i Norge i 3 uker. 1,5 uker i Stavanger og 1,5 uker på sør- og østlandet. Takk også til dere som skal ha besøk av dem.

De har et variert program, med masse besøk og treff til faddere og sponsorer, besøk på UIS, i barnehager og til en forening, sightseeing med mer.

Bjørghild inviterer til

Indiakveld for sponsorer og andre interesserte

tirsdag 30.5. kl 18:00

Adr.: Haugeliveien 13, Stavanger

Vi håper mange vil treffe dem.

Vi gleder oss veldig til å treffe dem igjen!


Ny informasjonsfolder

Publisert: 30.07.2015

Det er blitt laget en ny informasjonsfolder om Beracah barnehjem.Klikk på lenken for å se den, hvis du vil skrive den ut så husk å laste den ned først.
 


Indiaforeningen_folder_august2015_mini.pdf

 


Vil du bli fadder eller fast giver?

Publisert: 20.11.2009

Hva betyr det for deg å være medlem i Indiaforeningen?

Det koster minimum kr 250 pr måned for å være fast giver/fadder. Ved å støtte Indiaforeningen er du med på å gi barn en fremtid.  Du hjelper slik at:

  • barna får mat og næring, og ikke blir syke og underernærte
  • omsorg og kjærlighet av trygge voksne
  • de får gå på skole
  • at jenter (og gutter) får en utdanning
  • de barna som har anledning til det får besøke familien sin i ferier
  • barn får nødvendige helsetjenester og helseopplysning som informasjon om hygiene og kosthold, seksualitet og hvordan unngå smitte
  • drift og investeringer av huset

    Pengene kan også gå til øremerkede formål.

FOR Å REGISTRERE DEG, GÅ INN PÅ MENYVALG: "FADDERREGISTRERING".


Les mer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865