Beracah barnehjem - din hjelp gir barna en fremtid

Månedlig innbetaling

Publisert: 11.04.2018

Kjære alle faste givere,

Ved gjennomgang av bankutskrifter ser vi at det er mange som fremdeles betaler «gammelt» beløp hver måned til Indiaforeningen. Vi minner om at beløpet er justert til kr. 250,- per måned. Vi antar at det er mange som har dette liggende som et fast trekk i banken og at det er en forglemmelse at det ikke er blitt oppjustert. Dersom enkelte ønsker å betale mindre enn 250,- er selvsagt dette også i orden, da hver krone blir verdsatt.

For de som ønsker å betale 250,- oppfordrer vi å sjekke hvilket beløp som ligger til trekk hver måned i din bank. Husk at mange bekker små gjør en stor Å :) tusen takk for ditt bidrag :)


Din hjelp kan hjelpe Aksa og andre jenter til en fremtid

Publisert: 05.02.2018

 

Indiaforeningen er veldig takknemlige for alle våre faste givere, uten dere ville det ikke vært mulig å drive barnehjemmet i India, så tusen takk for det. Allikevel har vi behov for flere nye givere og i den forbindelse oppfordrer vi alle til å prøve å verve nye faddere. 

*********

Aksas historie: Jeg heter Aksa og er 16 år. Jeg kommer fra Kakkathod Wayand et annet distrikt i Kerala. Jeg har en mor og en bror. Broren min bor også på Beracah barnehjem. Faren vår døde for 3 år siden. Moren min kan ikke ta vare på oss på grunn av hennes dårlige helse. Hun klarer ikke å få jobb og er svært fattig. Derfor bor vi på barnehjemmet og jeg kan nå gjøre meg ferdig med skolen. Det jeg liker best på skolen er kreative fag og sang, men jeg ønsker også å ta noen teologiske fag. Jeg har mange gode venner både på skolen og på Beracah. Det beste jeg vet er å ha ferie og være med vennene mine.


Drømmen min er å følge Guds ønsker, å ha et godt liv og eget hus, og senere hjelpe fattige eldre mennesker. Jeg ber om at Beracah skal utvikles i en positiv retning, og jeg ønsker å bidra til dette når jeg er ferdig på skolen.


For 250 kr måneden kan du hjelpe Aksa eller andre jenter på barnehjemmet med å nå drømmen sin.

 

Meld deg på HER eller ring 90754384.


Kontaktinformasjon

Publisert: 29.09.2017

Hei alle Beracah venner, 

Vi ønsker å oppdatere kontaktinformasjonen til alle våre fantastiske givere. 

Dersom du på noe tidspunkt har endret mobil nr, e-mail, adresse eller annen relevant informasjon er det flott om du kan sende en oppdatering til følgende e-mail adresse: post@indiaforeningen.no

 

Indiaforeningen ønsker alle en fin høst :)


Les mer

Informasjonsfolder

Publisert: 30.07.2015

Det er blitt laget en ny informasjonsfolder om Beracah barnehjem.Klikk på lenken for å se den, hvis du vil skrive den ut så husk å laste den ned først.
 


Indiaforeningen_folder_august2015_mini.pdf

 


Vil du bli fadder eller fast giver?

Publisert: 20.11.2009

Hva betyr det for deg å være medlem i Indiaforeningen?

Det koster minimum kr 250 pr måned for å være fast giver/fadder. Ved å støtte Indiaforeningen er du med på å gi barn en fremtid.  Du hjelper slik at:

  • barna får mat og næring, og ikke blir syke og underernærte
  • omsorg og kjærlighet av trygge voksne
  • de får gå på skole
  • at jenter (og gutter) får en utdanning
  • de barna som har anledning til det får besøke familien sin i ferier
  • barn får nødvendige helsetjenester og helseopplysning som informasjon om hygiene og kosthold, seksualitet og hvordan unngå smitte
  • drift og investeringer av huset

    Pengene kan også gå til øremerkede formål.

FOR Å REGISTRERE DEG, GÅ INN PÅ MENYVALG: "FADDERREGISTRERING".


Les mer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865