Historien om den ene!

Publisert: 19.02.2014

Fra mitt besøk på Indiaforeningens barnehjem i Kerala, India – januar 2014.

Av Linda Lindeberg

For 23 år siden begynte en lang og fantastisk reise for 2 unge piker som nå er blitt litt eldre og med rette kan kalles Damer- med stod D faktisk! Shantosham og Tove Erna, typisk Indisk og typisk Norsk, begynte å brevveksle. Hvordan denne kontakten i første omgang oppstod, er litt uklart for meg, men det er da heller ikke viktig for historien.


Les mer

Fra brevvenn til barnehjem

Publisert: 07.04.2011

Stavanger Kommunes interne magasin Komposten har publisert en artikkel om Toves engasjement for barnehjemmet! Last ned pdf med artikkelen her:


komposten-s22-23.pdf
   

Les mer

Din hjelp gir barn i India en fremtid!

Publisert: 11.08.2009

Da Tove Erna Belland var 13 år ble hun brevvenner med Santosham i Kerala, India. Santosham var foreldreløs, og vokste opp på et av Strømmestiftelsens barnehjem i Kerala i India. I 1996 oppsøkte Tove Erna henne, og de møttes for første gang. Santosham var da gift med Pastor Sunny og hadde tre små barn.

 

 

Den yngste sønnen var da kun 3 uker gammel. Tove Erna ble gudmor og valgte navnet David, fordi han var så liten, men allikevel så sterk. Nå er David Belland Sunny 14 år… Det var et rørende og sterkt møte. Familien bodde svært dårlig og hadde ikke eget hus. Det var vanskelig å se hvor fattige de var, og hvordan de levde.

 


Les mer
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer
Indiaforeningens Kontonummer: 0539 33 85865 Facebook: Indiaforeningen